Apr 012012
 

Igår fick jag se att vi har fått varsit påsk paket av Julia som igår åkte tåg upp till farmor och farfar i Furudal. Hon har gjort dessa kartonger alldeles själv och vi får inte öppna dom förrän på påskafton :)

Sen blev jag överraskad då jag förde över filer från min kamera.  Det visade sig att Julia lånat den och fotat Olle i mitt ljustält.  Så här fin bild blev det efter att jag gjort lite justeringar i Photoshop. Hon är en företagsam dotter :)

  3 Kommentarer till “Julia är en riktig pärla”

 1. Hejsan vännen!
  Så duktig dotter du har och det är fina påskpaket hon gjort. Bilden på Olle är underbar och han är så mysig.Sköt om er alla och ha en Glad påsk.
  Kramar ifrån Marina

 2. Vilka så söta Påsk-paket Julia har gjort !
  och så fint fotot blev på den söta vovven
  Kram

 3. Vad fint hon gjort Julia, gulligt :)

 Svara

(obligatorisk)

(obligatorisk)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>