Mar 052012
 

Att jobba i Poolen innebär att man jobbar på många olika arbetsplatser och att man jobbar olika tider. Passar mig utmärkt.

Att få lägga sin egna tid och att jobba mer då man är pigg och ta lite extra ledigt då man är trött.  Denna vecka ska jag både gå dubbelgång och jobba lite. Så här ser min vecka ut

Måndag 15-22 Dubbelgång på ett Lss boende
Tisdag 7-11 Dubbelgång på ett Lss boende
Onsdag Apt 8-12 och 16-21 på ett särkilt boende
Torsdag  14-22 Hemtjänst
Fredag 7-10 hemtjänst och 16-21 på ett Särskilt boende
Lördag Ledig
Söndag 7,30-12,30 och 16,30-21,30

Nästa vecka är det inbokat lite Dagverksamhet och det tycker jag också är jättekul. Nu är jag öppen på 13 olika ställen i Sala. Jag kan jobba alla pass. Dygn , natt , dag och helg.

Många har undrat hur det här med Poolen funkar. Jag lägger mig alltså tillgänglig då jag vill jobba på datorn. både inom äldreomsorgen och Lss.  Man måste se till att man ligger så pass öppen så man får ihop till heltid. Man får ligga 20 timmar +/- . Man får inte vara rädd för att prova på att vara på många ställen . Det är ganska nyttigt har jag märkt att vara vikarie igen och känna hur det kan kännas att vara ny och lite vilsen. När man går på samma arbetsplats år ut och år in så blir man gärna hemma blind.

 

hej och hå. Nu väntar jobb

 

//leila

  3 Kommentarer till “Jobb huller om buller”

 1. Hej, såg på FB att du blivit sjuk, din stackare!
  Så. nu stämmer nog inte din arbetsplaneringe, den ligger väl i papperskorgen.
  Jag tror nog jag skulle trivas att jobba i poolen, så gjorde jag ett tag då jag jobbade på bank. Vikariepoolen ringdes då det var folk sjuka och så kom man till nya kontor och nya rutiner. Man lärde sig mycket. Men, jag tycker inte om dessa delade turer, alltså där du är ledig några timmar och ska sen jobba igen. Tänk dem som har långa arbetsresor, dom hinner ju varken bu eller bä?
  Krya nu på dej tjejen
  Kram

 2. Hoppsan.. här var det uppdaterat ser jag :)

  Oj vilket schema, så skulle jag aldrig kunna jobba, men de e tur vi är olika :)

  kram kram

 3. Hejsan vännen!
  Dt bästa av allt är du trivs och mår bra nu. Vad bra att kan jobba lite som man vill och det verkar passa dig.
  Vill du söka upp mig på facebook så är mitt namn Marina Cederström.
  Sköt om er alla och ha en fortsatt mysig dag.
  Många kramar ifrån Marina

 Svara

(obligatorisk)

(obligatorisk)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>